Gode råd

TIDSBESTILLING

Vi er så glage for at vi får lov til, at bliver en del af dine bryllupsforberedelser, og vi vil gøre vores til at du får en super oplevelse. Vi sætter tid af til dig hvor du får din egen konsulent. Derfor er det vigtigt at du kommer til tiden, så vi kan give dig den bedste service. Bliver du forhindret i at komme, er det vigtigt at du ringer afbud, så tiden kan gå til en anden brud. Er du så heldig at du finder kjolen til første prøvning, belønner vi dig med en stor rabat på tilbehør.

KØB KJOLEN I DEN RETTE STR.

En kjole kan syes ind, men sjældent ud. En kjole med snørre i ryggen skal stadig være i den rette størrelse, eller meget tæt på. Det er en skrøne at en kjole med snørre kan spænde over 4 størrelser. Er du i gang med et større vægttab bør du være så tæt på målet som muligt, så vi bedst kan vurdere hvad der klæder din krop. Vi kan ikke give den rigtige rådgivning hvis du ønsker at tabe dig 30 kilo efter prøvningen. Kjolen vil aldrig komme til at sidde som ønsket, lige meget hvor meget den bliver rettet til. Så er det bedre at du vender tilbage når du er tæt på din idealvægt. Køb ikke en kjole fordi du går i panik over leveringstiden. Vi har altid nye kjoler på lager, i alle størrelser.

UNDGÅ BRUG AF KRAFTIG MAKE-UP OG PARFUME

Tyk foundation og røde læber er desværre ødelæggende for brudekjolerne. Så begræns dig til en let make-up. Det er også meget vigtigt at du ikke har parfume på, da det sætter sig i kjolerne, og da vi har parfumeallergi blandt personalet.

SIG DIN MENING

Vores opgave er at hjælpe dig med at finde den kjole der passer allerbedst til dig og dit bryllup. Dette gør vi ved at stille spørgsmål og bruge vores fagkundskab. Så sig din ærlige mening om hvad du kan lige. Der er ingen grund til at du prøver kjoler du i forvejen kan se, slet ikke er dig.

PRØV KJOLER DER PASSER TIL DIT BUDGET

Hvis en kjole er for lang fra dit budget, er der ingen grund til at prøve den. Det vil skabe unødvendig frustration, hvis den er det du vil have. Efterfølgende vil ingen kjole kunne måle sig med den. Vær realistisk omkring dit budget, så du ikke forventer en designer kjole for ingen penge. Vi har kjoler i alle prisklasser og til markedets bedste priser, fordi vi selv designer og producerer mange af vores kollektioner. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, selv om vi har kjoler i alle prisklasser. Overvej om du vil forhøje dit budget en smule, hvis det er det der skal til for at du får drømmekjolen.

KØB I GOD TID

Hvis muligt bør du komme til din brudekjoleprøvning mindst 6-9 mdr. før dit bryllup. Skal kjolen skaffes hjem på under 4mdr. er det en haste ordre, og kjolen vil pådrage sig ekstra omkostninger. Hos LUXUX har vi dog både kjoler der er til bestilling og kjoler man kan købe her og nu. Vi sælger fashion forward brudekjoler, og får vores egne LUXUX kollektioner hjem i meget små serier der sælges of the rack. På den måde får vores brude noget unikt samtidig med at vores udvalg skifter flere gange på en sæson. Så kommer du i sidste øjeblik, er der stadig et meget stort udvalg, men der er kjoler vi ikke kan hjælpe dig med.

BRUG HUDFARVET UNDERTØJ ELLER SHAPEWEAR

Det rigtige undertøj betyder alverden når du prøver brudekjoler. Undgå lingeri, og undertøj der gør at kjolerne ikke sidder pænt. Hudfarvede trusser i microfiber er det bedste du kan bruge. Farvet undertøj kan tit anes igennem kjolerne, og det vil forstyrre udtrykket. Shapewear der strammer ind de rigtige steder, er der mange der har på til prøvningen.

TÆNK PÅ DIT HÅR

Vil du have sat dit hår op til dit bryllup, er det en god ide at du kommer med det opsat til prøvningen /En hestehale er fint/. På den måde kan du og konsulenten bedst vurdere hvilken halsudskæring og hvilket tilbehør der vil passe bedst til dig. Er du i tvivl om du vil have sat håret op, så tag et par hår elastikker med i lommen.

FORBERED DIG INDEN DU KOMMER

For at du får mest muligt ud af din prøvning, og ikke skal famle i blinde, er det en god ide, at du gør dig nogle tanker om hvordan du tror din drømmekjoler skal se ud. Måske overvejer du flere stilarter, hvilket vi tager en snak om inden vi går i gang med selve prøvningen, eller måske har du gjort os opmærksom på det i det spørgeskema du har besvaret inden du kom. Vær åben for forslag måske er drømmekjolen noget helt andet end du har overvejet.

PRØV IKKE FOR MANGE

Undgå den hvide syge, hvor du har prøvet så mange, at du til sidst ikke ved hvad du går efter. At finde din kjole skal være en god oplevelse. Jo tættere vi kan komme på hvad du søger inden du går i gang med prøvningen, jo lettere vil det være at finde frem til drømmekjolen.

UNDGÅ ET STORT FØLGE TIL PRØVNINGEN

De fleste af vores brude tager familie eller venner med til prøvningen, og det plejer at være en god oplevelse for alle parter. Dog har vi erfaring med, at jo færre du tager med, jo mere ro er der til, at du kan koncentrere dig om at prøve kjoler, og finde frem til hvad DU bedst kan lide. Så tag dem med, du ved elsker og støtter dig og som kender din historie. 2-4 personer er et godt antal at tage med, og din konsulent er der ligeledes til at hjælpe og støtte dig igennem hele processen. Børn er velkomne, men vi anbefaler at de bliver passet imens du er til brudekjole prøvning, da de tit fjerner fokus fra bruden.

FORVENT IKKE TÅRER

Mange brude tror at de først har fundet den rigtige kjole, når de begynder at græde. Lad være med at forvente at det sker. Vi ser mest store smil, og et lettelsens suk, når kjolen er fundet. Vi plejer at sige at det er som med mænd. Nogle kvinder skal prøve mange, andre få, inden de finder den rette.

Det er helt normalt at finde sin kjole til første prøvning, og rigtig mange brude finder deres blandt de første de prøver. For os i LUXUX er det en oplevelse hver eneste gang det sker. Er du så uheldig at du ikke finder kjolen når du kommer først gang, er du altid velkommen til at booke en ny tid. Vi er her for at hjælpe dig.Klik her for vores mobilside