Luxux koncept

EKSKLUSIV

I vores store brudesalon har vi et væld af smukke brudekjoler der er håndplukket fra internationale modehuse, eller designet af Anne Svalgaard Toftild under mærket LUXUX. Kjolerne i denne afdeling koster fra 7500.- til 17.000.- kr. Du får din egen brudekjole specialist i 1.5 time, så tidsbestilling er nødvendigt ,så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

PLUSSIZE

I LUXUX er det ikke et minus at være en plussize brud. Vi har et af de største udvalg i landet af smukke, vidunderlige, velsiddende plussize kjoler.

Læs mere om de skønne kollektioner.

SPAR PENGE

Hos Luxux har vi desuden en afdeling med kjoler til ekstra skarpe priser. Kjolerne koster fra 3500,- til 5500,-

En del af kjolerne er produceret specielt til disse serier ,og sælges uden fordyrende mellemled. Andre udgår fra det øvrige sortiment, og  er nedsat med op til 70%.

Ønsker du en smuk prisbillig brudekjole, er det her, du skal kigge. Den første onsdag i hver måned holder vi åbent i denne afdeling UDEN tidsbestilling mellem kl. 15 – 19.

I dette tidsrum kan du KUN medbringe en person, og vedkommende skal kunne hjælpe dig i og af tøjet. Vi hjælper hvad vi formår, men du må forvente, at der er andre brude i salonen i disse timer. Vi oplever, at mange brude er glade for, at kunne kigge ind uden at bestille tid, og som er lykkelige for at kunne få en kjole til en rigtig skarp pris. Vi opfordrer de brude der overvejer at købe på nettet, om at benytte sig af disse timer.